tirsdag 11. juli 2017

Søndag 9.juli og mandag 10.juli - Zion og Grand Canyon

Etter et opphold på et klassisk motell i Hurricane gikk turen til Zion National Park og The Narrows. Her vandret vi oppover en elv i bunnen av en canyon med veeeldig høye fjell på begge sider.
 Parken hadde også en del ekorn, lange og feite. De var ikke redd for alle menneskene, og gikk i veien som om turistene ikke var der.
 Vi avsluttet Zion med en knallgod burger.
 På vei mot Grand Canyon kjørte vi forbi en skokk bisonokser. Vi kjørte også en del høydemeter, og på det høyeste var vi like under 3000 m.o.h!
 Vi kom oss frem til Grand Canyon, men dessverre var det overskyet, så det ble ikke noen solnedgangsbilder på oss. Det var heller ingen internett å oppdrive, derav en dobbelpost i dag. Vi startet derfor denne dagen med å kjøre til diverse utsiktssteder over Grand Canyon og fikk litt sol etterhvert.
 Når vi følte oss sånn passe fornøyd med Grand Canyon, pekte vi nesen mot Page. Der fikk vi i oss en digg biff før vi tok turen til vakre Horse Shoe Bend. Igjen skygget skyene for solnedgang, men vakkert var det allikevel!
Nå sitter jeg og venter på ledig maskin for å tørke klær, så er det opplading til Antilope Canyon i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Aftermath?

USA-turen totalt sett var en berikende og stort sett positiv opplevelse. Her er en video jeg har satt sammen av bilder og videosnutter fra m...